Welkom op ons Trefmoment

Tof dat je interesse hebt voor ons trefmoment met feestelijk ontbijt op zondag 12 februari aanstaande in Hotel Karmel, Grote Markt 39 in Herentals!

Inschrijven (is verplicht), en doe je hier.

Het programma:

Vanaf 09.00 u ontvangen we je heel graag. We zorgen voor een rijkelijk ontbijt, leuke mensen en heel wat info over Bewegingspunt Herentals én over nieuwe projecten die op stapel staan.

Rond 11 u. geven we het woord aan Geert Schuermans, socioloog en auteur van ‘De achterblijvers. Hoe de vloer onder de lagere middenklasse wegzakt’. In zijn lezing over zijn boek deelt hij met ons scherpe en rake analyses over mensen aan de onderkant van de maatschappelijke ladder. De lezing duurt tot ongeveer 12 uur, waarna we gezellig afronden.

Het ontbijt is rijkelijk, maar we willen het zeker in deze tijden betaalbaar houden. Bewegingspunt Herentals vraagt daarom een inschrijvingsprijs van 10 EUR per persoon. Maar we geven je veel meer terug, da’s beloofd!

Inschrijven

Dat doe je makkelijk door dit formulier in te vullen. Om zeker te zijn van je plaats is inschrijven verplicht.

Liever inschrijven op een andere manier? Stuur dan een mail naar info@bewegingspunt-herentals.be, of bel Marietje op 0496 17 65 11.

Tot 12/02!