Categorieën
buurtzorg fietsbieb Herentals Zorgstad

Warme Wandeling door Herentals Zorgstad

Als bewegingspunt Herentals vieren we 100 jaar! En dat doen we graag samen met zoveel mogelijk mensen van onze beweging, met zoveel mogelijk inwoners van Herentals, Morkhoven en Noorderwijk. Wandel jij mee onze Warme Wandeling? Dat kan doorlopend, op een moment dat voor je past.

Wandel jij mee onze Warme Wandeling?

  • Wanneer: dat kan doorlopend, op een moment dat voor je past.
  • Start en einde: aan de dienst Toerisme op de Grote Markt in Herentals. Hier vind je ook de brochure van onze wandeling, handig om de wandeling zelf te lopen.

👉 De wandeling meelopen met een gids van bewegingspunt Herentals op zaterdag 9 oktober? Klik hier.

De wandeling is zo’n 6 km en voert je langs 12 plekken in Herentals – we noemen ze Warme Haltes – die mee hun stempel drukken om onze stad uit te bouwen tot een echte Zorgstad. Denk maar aan het ziekenhuis, de fietsbieb, het wijkgezondheidscentrum, de buurtzorgnetwerken.

Tegelijk is de Warme Wandeling een eerbetoon aan onze mandatarissen die een lans gebroken hebben voor deze vernieuwende projecten: onze vroegere OCMW-voorzitters Fons Michiels en Karel Veraghtert, Ria Janssens als schepen van Sociale Zaken en Gelijke Kansen, en onze Peter Bellens, de laatste 2 jaar de initiatiefnemer van Herentals Zorgstad en onverwacht overleden in december 2020.

bewegingspunt-herentals-warme-wandeling-herentals-zorgstad

Doe mee! Zou keitof zijn.

Wedden dat je heel wat (nieuwe dingen) te weten komt over de vele zorginitiatieven die onze stad rijk is.

En oh ja: In de wandelbrochure vind je achteraan ook onze wedstrijd. Heb je de wandeling gelopen, check de QR-code in de brochure en maak kans op een toffe prijs.

Veel wandelplezier!

De wandeling doen onder begeleiding op 9 oktober?

  • Wanneer: zaterdag 9 oktober 2021 om 10.30 u.
  • Start en einde: aan de dienst Toerisme op de Grote Markt in Herentals (Hier vind je ook de brochure van onze wandeling).

Een gids van bewegingspunt wandelt mee met je groep om een woordje uitleg te doen.

Vul je gegevens hieronder in en wandel mee. Wordt keitof!

    Een reactie achterlaten

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *